odysseen2Homers mektige epos Odysseen er dramatisert i forskjellige former. Årets samproduksjon med Nonstop-festivalen er en mektig monolog basert på det engelske Theatre Ad Infinitums bearbeidelse av Odysseen. Dette er teater i sin reneste form: En skuespiller alene på scenen gjenskaper alle dramatiske hendelser i Odysseen. Gjennom historiefortelling, stemmebruk, lys og et stort register av fysiske utrykk, gjenskapes historien i en nær og spennende form.

Utøver Silje Torp Færavaag er utdannet skuespiller fra Statens Teaterhøgskole. De siste årene er hun mest kjent fra Lilyhammer, Dag og Underholdningsavdelingen. I denne forestillingen får man se hele bredden av hennes skuespillertalent i et mangefasseetert utrykk som rommer det fysiske stemmebruk og en nyskapende behandling av Homers tekst.

Utøver : Silje Torp
Regi: George Mann og Nir Paldi / Theatre Ad Infinitum
Oversettelse: Kristofer Blindheim Grønskag

Spilles under Nonstop-festivalen:
Onsdag 16. september kl. 19.00 på Parkteatret i Moss – PREMIERE
For ungdom/voksne

Theatre Ad Infinitum reinvent the timeless Greek myth with Silje Torp. One actor. One hour. The story about one man’s epic quest to reunite with his family and seek his bloody revenge. Passionate, highly physical, and poignant storytelling brings this breathtaking adventure to life. A journey that will ignite the imagination and awaken the senses…

Mer om NonStop festivalen:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close