robsrudUno bor i en koffert og idag er det vaskedag. Mens han driver og henger opp vasken får han øye på en rotte jakten rundt i salen begynner! Dette leder ham over i historien om da Ondskapens rotte truet det magiske
landet, Silverdalen.

Figurene oppstår mens Uno forteller, men de oppfører seg ikke alltid slik han vil – de er uenige om hva som egentlig skjedde eller de ønsker å stå fram i et bedre lys, etc.

Fortellingen om den senile Kong Sølve, den slemme kokken Herr Punk og den muntre hjelpegutten Fred undersøker forholdet mellom dukkespiller og dukke – hvem styrer hvem?

Forestillingen er inspirert av den klassiske «Punch and Judy»-formen, en forestillingsform som har vært elsket av barn og voksne i flere hundre år. Vi ønsker å bruke styrkene ved denne formen, i modernisert versjon, til å skape en magisk teaterforestilling som engasjerer og morer et moderne publikum på en helt ny måte.

Spilles under Nonstop-festivalen:
Lørdag 19. september 15:00 på Verket Scene
Anbefalt for alle

UTØVER: GEIR ROBSRUD
REGI: KENNETH DEAN

Kenneth Dean and Geir Robsrud have made puppetry for many many years, and for many more years they have also been trying to  finish the story about the boy that is ready to give what it takes to save the world that he loves. Fryktens Fromasj is a family friendly performance that have all the elements that’s needed for a great evening in the theatre.

Forestillingen er utviklet av Robsrud & DeaN, og er produsert av Scenekunst Østfold.
WWW.ROBSRUDOGDEAN.COM

Mer om NonStop festivalen:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close