Scenekunst Østfold fikk det ærefulle oppdraget å presentere G. Bistaki i et av de kunstneriske innslagene på EUs kulturarvspriser Europa Nostra Awards i Oslo 11. juni 2015.

Seremonien ble markert med et kunstnerisk innslag ved det franske kompaniet G. Bistaki, produsert av Scenekunst Østfold. Operasanger og president for Europa Nostra, Placido Domingo, er vert under seremonien i Rådhuset. Scenekunst Østfold gjør dette som Norsk IN SITU medlem og gjennom IN SITU Europeiske plattform.

 

Les mer på kulturradet.no >>

Europa Nostra

 

20150604-PR-CeremonyPerformances-CreativeEurope-EN-Final (1)

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close