26-08-2012 nagranie płyty

Stian Carstensen måtte desverre avlyse, og har blitt erstattet med Espein Leite. Duoen Tora Augestad (vokal) og Espen Leite (trekkspill ++) er to av Norges mest allsidige artister. Augestad er sanger, dirigent og skuespiller. Hun fokuserer på jazz, musikkteater, moderne musikk og kabaret. Leite er en av Norges mest profilerte trekkspillere i Astor Piazzolla tradisjonen, og er også en etterspurt teatermusiker. Denne våren har han fått fantastiske kritikker for sin deltagelse produksjonen Frå Landevegen.

Bryggerhuset Syd
Lørdag 13. juni kl. 21.30
Billetter kr 200,-

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close