EVENTYRLIG FORESTILLING OM DET 20. ÅRHUNDRE.

Grand parade 1 web

Double Edge Theatre i The Grand Parade (of the 20th Century). Foto: Maria Baranova

The Grand Parade (of the 20th Century) er en spektakulær forestilling som tar publikum med på en tour de force gjennom et visuelt landskap inspirert av Marc Chagalls kaleidoskopiske billedverden. Double Edge Theatre er kjent for å skape visuelle scenekunstopplevelser med blanding av humor og alvor. Gjennom bruk av teknikker fra det fysiske teatret, slap-stick, sirkus, dans, musikk og multi-media fyller de scenen i både bredden og høyden med historier fra det 20. århundre. Forestillingen tar oss med til mange av det forrige århundrets mest ikoniske øyeblikk, som månelandingen, Houdinis spektakulære stunts, mordet på Kennedy og Hitlers brutalisering av Europa. Det handler om individuelle og kollektive erfaringer fra en historisk periode som har sett både vidunderlig fremskritt og massiv ødeleggelse. Poetisk, vakkert og engasjerende!

Fredag 12. juni 19:00, Brygga kultursal, Halden
Lørdag 13. juni 14:00, Brygga kultursal, Halden

 

Presenteres av Kulturhusnettverk Østfold i samarbeid med Brygga kultursal,
Porsgrunn Internasjonal Teaterfestival og Ælvespeilet kulturhus.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close