Foto: Trine Sirnes

Foto: Trine Sirnes

Hva skjer i de forlatte rommene når ingen lenger har bruk for dem? Rom som før fyltes med menneskelig aktivitet, med møter, med avtaler og praktiske gjøremål. Katja Ebbel Frederiksen, Norunn Standal og Karen Pederstad inntar utvalgte nedlagte butikklokaler i Halden og ser hva de kan finne der – vil den tidligere logikken i de funksjonelle omgivelsene fortsatt være gjeldende, eller kan det vokse noe nytt ut av det etterlatte rotet og tilsynelatende rådende kaoset?

Når mennesket forsvinner og naturen igjen tar over – vil da det menneskelige fortsatt finnes med? Restene av oss, vil det også kunne vokse på organisk vis, som en urskog, en jungel av alt vi har etterlatt oss?

Kunstnerene inviterer publikum inn til denne prosessen, som pågår hele festivaluka, slik at man kan følge utviklingen av installasjonen, og påvirke fremveksten av nye rom i de nedlagte lokalene.

Lørdag 6. juni 11.00 -13.00 Åpent atelier, Halden sentrum
Søndag 7.juni 12.00 -14.00 Åpent atelier, Halden sentrum
Fredag 12.juni kl. 18.00 Vernissasje, Halden sentrum
Lørdag 13. juni 12.00 -15.00 Åpent atelier, Halden sentrum
Gratis!

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close