Foto: K. Dean

Foto: K. Dean

En løssluppen forestilling med en skuespiller, en amerikakoffert, en dusj og flere dukker. Mye komikk, intrikate forviklinger, deltagende barn og en god porsjon scenemagi.

Det starter ikke godt. Uno, som bor i en koffert, står i dusjen når publikum kommer inn og han oppdager dem ikke før han er ferdig med morgenvasken. Etter å ha summet seg, klarer han til slutt å fremføre eventyret: Den Foruroligende Forhistorien Til Den Forferdelige Fortellingen Om Fiolinspilleren Finagel Og Hans Redselsfulle Reise Gjennom Det Dype Berg Til Sølvkongens Skinnende Silverslott, Som Skildrer Det Selsomme Sagnet Om Selveste Silverdalskongen Og Sølve Den Sæle Hans Sønn, Og Den Striden De Stred Mot Den Forhatte Flokken Av Fendelhorgformede Fryktens Figurer I: Slaget om Silverdalen!

Lørdag 25. april kl.15.00 Scene K60, Fredrikstad
For familie og barn fra 4 år (Inngår i gratis-kampanjen for barn)

 

Forestillingen er produsert i samarbeid med Figurteateret i Nordland.
Skuespiller/dukkefører: Geir Robsrud
Regi/tekst: Kenneth Dean

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close