Sarah Jaggi og Andreas Jaggi. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Oh mein Papa er en tøysete teaterforestilling om et alvorlig tema, for barn mellom 6 og 12 år. Temaet er adskillelse. Hva gjør det med oss? Å skilles fra noen kan sette i gang sterke følelser. Hva skal vi gjøre med dem? Gjemme dem bort? Få dem ut? I så fall hvordan?

I forestillingen møter vi far og datter. Skuespillerne er far og datter også i virkeligheten, og det er sin egen historie de forteller. Faren flyttet til utlandet da Sarah var 10 år. Gjennom klovning og krangling, minner og lek med roller, får vi innblikk i deres følelser rundt adskillelsen og for hverandre. Dette er en tematikk det er lett å kjenne seg igjen i.  For hvem har ikke opplevd å skilles fra noen de er glad i?

Onsdag 18. mars kl. 18.00 Scene K60, Fredrikstad
For familie og barn fra 6 år (Inngår i gratis-kampanjen for barn)

 

Utøvere: Sarah Jaggi og Andreas Jaggi
Manus/regi: Thomas Holtermann Østgaard

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close