katalog-test

Endelig er vi kommet til den tiden på året der menyen for Den kulturelle skolesekken for neste skoleår presenteres! Vi i Kulturformidling Østfold er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg spennende produksjoner innenfor genrene musikk, scenekunst, litteratur, film, visuell kunst og kulturarv. Katalogen er fysisk på vei til alle kulturkontakter og elevrådsledere i løpet av tidlig februar, men her er den digitale versjonen klar for å leses av alle som er interessert.

Bestillingsfristen er 15.03.15, og skal gå gjennom skolens kulturkontakt. Bestillingen foregår i et nettbasert skjema som blir tilsendt kulturkontakten. Vi oppfordrer alle lærere og elever til å lese katalogen og gjøre seg kjent med produksjonene. Det er fullt mulig å påvirke hvilket tilbud som skal komme til din skole. Dette gjelder også elevene.

Vi håper menyen smaker og ser frem til nok et spennede kulturelt skoleår sammen.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close