Trygve Seim og Tora Augestad

Trygve Seim og Tora Augestad Foto: Antonio Armentano / Thomas Brun

Konserten tilbyr et spennende møte mellom nyskapende jazz og poesi, mellom skandinaviske artister og en islamsk sufi-mystiker fra det 13. århundret. Med et stjernelag av musikere under ledelse av Trygve Seim, blir Nordic Orient – Rumi Songs en musikalsk reise som er inspirert av poesien til den åndelige persiske lederen Jalaladin Rumi. Hegel, Goethe og Gandi har alle anerkjent Rumi som en viktig inspirasjonskilde.Nordic Orient er en hyllest til Rumi og til åndelige uttrykk i form av musikk, sang, poesi og dans.

Fredag 30. januar kl. 19.30, Arena Moss Kirke- og Kultursenter

Filmen “Love Is A Verb” vises kl 18.30

 

Trygve Seim: komponist/saksofon
Tora Augestad: vokal
Frode Haltli: trekkspill
Svante Henrysson: cello
Javid Afsari Rad: santur

Presenteres i samarbeid mellom Arena: Moss kirke- og kultursenter og Kulturhusnettverk Østfold, og med bestillingsverkstøtte fra Norsk Kulturråd.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close