Dus-hjemmesideDUS – Den unge scenen i K60 på Værste i Fredrikstad lørdag 7. og søndag 8. februar.

Lørdag 7. februar:
Kl. 12.00 Teatercamp, Spydeberg – Bønn for Anna
Kl. 14.00 Those who shall not be named, Sarpsborg – Forandring frydar

Søndag 8. februar:
Kl. 11.00 Østre linje ungdomsteater, Eidsberg – Bønn for Anna
Kl. 13.00 Kverulante bøllefrø, Fredrikstad – Forandring frydar

DUS ble opprettet i 2004 for å heve nivået på ungdomsteater i Norge og er et landsdekkende tiltak. Scenekunst Østfold er den regionale arrangøren av DUS. Fem profesjonelle dramatikere har levert nye tekster, i tillegg er det to tekster fra ungdomsdramatikkonkurransen. Tekstene er gjort tilgjengelig for alle som har lyst til å sette opp ny dramatikk.  I Østfold er det grupper fra Fredrikstad, Sarpsborg, Eidsberg og Spydeberg.

Av disse blir en gruppe plukket ut til å representere fylket på den nasjonale festivalen på Det Norske Teateret i Oslo 7. – 9. mai.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close