Bea og de AndreFantasivenner kan dukke opp i mange ulike former og størrelser. Som helt virkelige venner med kjente ansikt til spennende og merkelige vesen man kan undre seg over. Forestillingen «Bea og de Andre» forholder seg til de minste barnas idé og fantasiverden. Forestillingen utforsker grensen mellom fantasi og virkelighet i et lekende, visuelt og lydlig formspråk.
Beata K. Iden har erfaring som danser og utøvende både for barn og voksne samt vært medvirkende i en rekke dans-, teater- og performance-prosjekter. Siden 2008 har hun vært engasjert i flere forestillinger for de aller minste gjennom Karstein Solli Produksjoner. Dette er hennes første egne prosjekt for barn.

Lørdag 7. februar kl. 12.00 og 14.00 Scene K60, Fredrikstad
For familie og barn fra 3 år (Inngår i gratis-kampanjen for barn)

 

Konsept og ide: Beata K. Iden og Karstein Solli.
Regi: Karstein Solli
Danser/skuespiller: Beata Kretovicova Iden
Illustratør: Inga Sætre
Musikk: Jon Halvor Bjørnseth
Scenografi: Camilla Wexels Riser
Kostymer: Kari Wien
Lysdesign: Kristjan Belgau

«Bea og de Andre» er en co-produksjon mellom Scenekunst Østfold og Beata K. Iden. Forestillingen er støttet av: Norsk kulturråd og Fond for Utøvende Kunstnere

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close