Ørtkenbrevet
Det handler om mennesket Jesus, før han ble skikkelsen vi kjenner fra bibelen, en ung mann som er full av drømmer og følelser. Han opplever store forventninger fra omverdenen, forventninger han får et stadig mer konfliktfylt forhold til. I en rekke situasjoner gjennomsyret av usedvanlig styrke og renhet, ser vi et menneske tre frem bak de bildene kulturen har skapt av personen Jesus.

Spilles 9. januar 2015 i Sarpsborg kirke. Kjøp billetter >>

Utøvere : Terje Hartviksen og Joseph Angyal. Produsent Kjell Moberg/ Scenekunst Østfold.

SCENEKUNST ØSTFOLD OG BRAGETEATERET

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close