Vi i Østfold Kulturutvikling vil gratulere Kjølberg skole i Fredrikstad og St.Olav vgs i Sarpsborg som verdige vinnere av vår ny-etablerte lokale gullsekk for 2014!

Leder for Kulturformidling Østfold Johannes Hafnor sammen med Vetle Nilsen, Josefine Beck Pettersen og Regina Brovold fra St Olav vgs.

Disse skolene er inkluderende skoler med et riktig fokus på Den kulturelle skolesekken. I tillegg har skolene en engasjert kulturkontakt og ivrige elevarrangører. Begge kandidatene fikk hvert sitt sjekk på kroner 5000 som de kan bruke på kulturtilbud for skolen sin. Prisvinnerne går så videre til den nasjonale Gullsekken som representanter for Østfold.

Tor Erik Jacobsen fra Kjølberg skole

Kulturkontakt Tor Erik Jacobsen fra Kjølberg skole.

Gullsekken nasjonalt er en årlig prisutdeling knyttet til Den kulturelle skolesekken. Én skole og én produksjon vinner hver sin pris, og kåres av en fagjury. Den kulturelle skolesekken finansieres i hovedsak gjennom spillemidlene. Om lag 200 millioner av overskuddet til Norsk Tipping går hvert år til dette formålet. I tillegg deles det ut pris til beste produksjon valgt av en elevjury, og det deles også ut pris til en ildsjel som har gjort en ekstra innsats for elevene og møtet med kunsten.

Gullsekken Østfold ble utdelt på Kreativ Arena på Litteraturhuset i Fredrikstad i September 2014. Skolene var representert ved kulturkontakt Tor Erik Jacobsen fra Kjølberg skole og Regina Brovold samt elevene Vetle Nilsen og Josefine Beck Pettersen ved St Olav vgs.

Les mer om begrunnelsene her:

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close