Sticks Stones Broken Bones. Foto: Andrew Wattke

Sticks Stones Broken Bones. Foto: Andrew Wattke

Bunk Puppet har turnert verden over med sine skyggeteater-forestillinger. Synes du det høres gammeldags ut med skyggeteater? Vel – dette kommer til å få deg til å ønske at alt teater var skyggeteater heretter.

Skranglete, magisk og utrolig morsomt. Like gøy om du er voksen eller barn. Vi får besøk av hans første forestilling nå i høst, etter å ha sett Jeff Achtem flere år på Edinburgh Fringe Festival og klødd oss hodet over hvordan det går an å lage så rare og morsomme ting med tilsynelatende rot og papp. Denne forestillingen er et slags sketsje-show med skyggeteater, en rad med snåle, morsomme og overraskende situasjoner som du ikke vil gå glipp av!

Scene K60 er Scenekunst Østfolds egen scene, som ligger nede ved elva ved den nye brua på Værste i Fredrikstad (se kart).

Forestillingen er på engelsk, men er svært visuell og med lite språk.
Med: Bunk Puppet/Jeff Achem

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close