Kjell Moberg, Teatersjef for Scenekunst Østfold

Teatersjef Kjell Moberg

Samarbeidet mellom NonStop International Theatre Festival og Scenekunst Østfold er en nyhet i årets festival. Vi har tidligere levert produksjoner til festivalen gjennom Kulturhusnettverket, men det er først i år at vi har gått inn i et formalisert samarbeid som vil strekke seg over mange år. Vi
 har store forventninger om å bygge noe sammen. Dette betyr blant annet, at vi vil skape minst én ny produksjon i samarbeid med festivalen hvert år.

NONSTOP FESTIVALEN + SCENEKUNST ØSTFOLD = LOKAL VERDISKAPING!

Nonstop har som mål å bli en av Norges største teaterfestivaler, og i tillegg ha et internasjonalt fokus. Østfold er Norges dør til Europa, og Scenekunst Østfold vil i årene som kommer produsere, tilrettelegge for,
og formidle en rekke arbeider gjennom EU samarbeidet. Allerede neste år planlegger vi en produksjon på Nonstop som vil fortsette sin ferd ut over brua på Svinesund til et langt liv i den europeiske teaterverden.

Når alt kommer til alt, så er det verdi­skaping vi arbeider med. Kultur er det skjøre nettet av åndelige, materielle, intellektuelle og følelsesmessige verdier som binder oss sammen til å være et samfunn eller en gruppe. Dette angår oss alle, og derfor bør forholdet mellom kultur og næringsutvikling til en hver tid klargjøres og utdypes både praktisk og konstruktivt.

Kjell Moberg

TEATERSJEF, SCENEKUNST ØSTFOLD

 

Program for NonStop-festivalen >>

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close