Natten 28. februar. Foto: Haben Berhe

Natten 28. februar. Foto: Haben Berhe

Sara er 16 år. Hun tror at verden skal gå under. Det er 1986. Challenger eksploderte 28. januar og lot en røyksky henge på himmelen. Et tegn. To uker senere flytter mor etter at hun og far har skilt seg. Sara flytter til en ny leilighet med far og søster. 28. februar blir Palme drept. Sara tenker at verden ikke kan bli verre. To måneder senere eksploderer kjernekraftverket i Tsjernobyl. Det faller varmt radioaktivt aprilregn over Värmland. Hva faen skjer med verden? Alt faller sammen. Verden går under…..

NORGESPREMIERE. For voksne og ungdom over 15 år.
Ordinær: 200,- Student: 100,-

Direktør i Østfold kulturutvikling, Tormod Gangfløt, byr på suppe fra klokken 18.00. Så slipper du å tenke på middag denne dagen. Velkommen!

Med: Mårten Andersson, Frida Beckman, Siri Hamari, Martin Lagos, Kim Theodoridou
Regi: Kjell Moberg

Scene K60 er Scenekunst Østfolds egen scene, som ligger nede ved elva ved den nye brua på Værste i Fredrikstad (se kart).

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close