NIE Teater - Minnenes museum. Foto: Jiril N. Jelinek

NIE Teater – Minnenes museum. Foto: Jiril N. Jelinek

NIE Teater setter opp sitt eget lille flyktige museumsbygg. Inne i et rom fylt av minner rekonstruerer fem mennesker et liv som er slutt. To brødre, en nabo, en lærer og en kjæreste. Med varme, musikk og humor forteller de historier om en de har mistet; en bror, en elev, en nabogutt, den første kjærligheten…

Minutter, kanskje timer av din egen eksistens
som du har glemt, men som jeg husker.
Du lever et hemmelig liv i en annens minne.

Tor Ulven

  • Lørdag 20.september kl. 16.00, Samfunnshuset, Moss  

 

www.nie-theatre.com

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close