Kreativ Arena er en årlig nettverkssamling for rektorer, lærere og kulturkontaktelever ved alle grunn- og videregående skolene i Østfold, samt representanter for kulturskoler, kommuner og ulike kulturinstitusjoner.  Programmet utarbeides og ledes av Kulturformidling Østfold som er en underavdeling av Østfold Kulturutvikling. Hensikten med Kreativ Arena er at innholdet i, og gjennomføringen av, Den kulturelle skolesekken skal informeres om, diskuteres i plenum og gjennom utvalgte produksjoner også evalueres.

Kulturformidling Østfold får på denne måten nyttig tilbakemeldinger og innspill fra skolene om hvordan ordningen fungerer i praksis og hvilke tiltak som kan være nødvendige for å utarbeide et enda bedre kulturtilbud til alle elever i fylket.

Kreativ Arena foregår over to dager, en for grunnskolene og en for videregående. I 2014 ble arrangementet holdt på Litteraturhuset i Fredrikstad og det var til sammen 94 skoler fra Østfold representert.

Se fullt program fra årets arrangement her:

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close