gratisforbarntumbnail

Barn går GRATIS på alle forestillinger på Scene K60 i 2015!

Scenekunst Østfold ønsker ikke at det skal koste mye penger for en barnefamilie å gå på teater og se kvalitetsforestillinger for barn. Derfor inviterer vi til mange forestillinger i løpet av året som alle er gratis for barn.

Tilbudet gjelder barn 0-16 år. Kjøp en billett til deg selv for redusert pris og betal symbolske 25 kroner for barnebilletten. På denne måten går ditt barn gratis på forestillingen. Hvis du ønsker flere barnebilletter kan du kjøpe det til 25 kroner pr. stk. Ordinær pris er 200,-.

Scene K60 er Scenekunst Østfolds egen scene, som ligger nede ved elva ved den nye brua på Værste i Fredrikstad (se kart).

Forestillinger som inngår i kampanjen er:
Lørdag 25. april kl. 15.00 Robsrud & DeaN – Fendelhorgens Flokk [

Flere forestillinger kommer snart.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close