Faust for kids. Foto: Kristinn Gudlaugsson

Faust for kids. Foto: Kristinn Gudlaugsson

Goethes mesterverk om den kunnskapstørste vitenskapsmannen Faust er ikke umiddelbart tilgjengelig for barn. For å si det mildt. Men i serien «klassikere for kids» har regissøren Hildur Kristinsdottir satt seg fore å gjøre klassikerne tilnærmelige i svært ambisiøse teaterforestillinger som gjør bruk av lyd og et sterkt visuelt og fysisk språk. Forestillingen er også en stor utfordring for publikum som må gi seg hen til det teaterfyrverkeriet Faust her er omdannet til. Etter forestillingen snakker skuespillerne med publikum, og inviterer dem til å vandre rundt i scenografien.

Scene K60 er Scenekunst Østfolds egen scene, som ligger nede ved elva ved den nye brua på Værste i Fredrikstad (se kart).

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close