Foto: Michael Vogel

Hotel Paradiso – Familie Flöz. Foto: Michael Vogel

Fantastiske Familie Flöz er tilbake i Norge, i Moss, og på NonStop-festivalen!

Wordless and yet somehow so expressive, full of yearning and yet also filled with joy; this is splendid and immensely skillful character comedy..-.THE.GUARDIAN

Hotel Paradiso er et komisk alpint mareritt, full av svart humor, stormende følelser, og en anelse melankoli. Du kommer garantert til å bli himmelfallen imponert over humoren, tempoet og presisjonen hos de tyske maskespillerne.

Et forsøk på handlingsreferat: Underlige ting skjer på det sjarmerende Hotel Paradiso, en liten familiebedrift som møysomelig holdes samlet av familiens kvinnelige overhode. Fire stjerner pryder inngangsporten og kildevann lover helbredelse av psykiske og fysiske plager. Men det finnes mørke skyer på horisonten. Sønnen drømmer om ekte kjærlighet mens han kjemper voldsomt med søsteren om kontrollen over hotellet. Hushjelpen stjeler fra gjestene og kokken kverner opp mer enn kun svinesteik… Når det første liket dukker opp, føres både gjester og ansatte inn i en virvel av ekle hendelser. Mellom svimlende fjelltopper ligger en mørk, bunnløs avgrunn som ingen kan rømme fra. Hotellets undergang virker uungåelig siden lik alltid er dårlig for business.

Forestillingen ble en braksuksess under NonStop Festivalen i 2010 og kommer nå tilbake som en spesiell ønskereprise.

  • Onsdag 17. september 19.00 Parkteatret, Moss

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close