Louise Bjurholm og Henrik Agger

Louise Bjurholm og Henrik Agger. Foto: Andreas Falk

Et unikt og intimt møte med Cirkus Cirkör artister om “kunsten å jobbe som et par”.

Louise Bjurholm og Henrik Agger, kjent fra suksessforestillingen “Wear It Like A Crown”, har skapt en spennende og personlig presentasjon som gir innsikt i 13 års samarbeid som innebærer ekstrem tillit. Dette er ikke en vanlig forestilling, de tilbyr et innblikk i de daglige treningsrutiner. I bakgrunn går en video med sekvenser fra intervjuer, øvelser og dagbok fortellinger. Elementene utfyller hverandre og danner et nyansert bilde av deres kunstneriske virksomhet, etterfulgt av en kunstnerisk samtale.

 

  • Torsdag 18. september 18.00, Samfunnshuset, Moss 
  • Fredag 19. september 17.00, Samfunnshuset, Moss   

 

www.acrobalance.com

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close