Dennis Storhøi - Unplugged. Foto: Mona Nordøy

Dennis Storhøi – Unplugged. Foto: Mona Nordøy

Forestillingen er et varmt og hjertelig møte med en av vår tids største skuespillere. “Dennis Storhøi – Unplugged” – en herlig blanding av alvor, humor og musikk hvor du får møte Storhøi i rå nærkontakt.

Spennet i Storhøis karriere er enormt. Han har spilt “Peer Gynt” i en årrekke på Gålå, og briljert med hovedroller i “La cage aux folles” og “Hvem er redd for Virginia Wolf”. På film er han kanskje mest kjent for rollen i “Den 13. krigeren” hvor han spilte mot Antonio Banderas. Storhøi spiller fletta av de fleste, synger og gjør fantastiske imitasjoner. Slik jobber et multi-talent! Vi kan love både gråt og latter når minneboken brettes ut.

  • Onsdag 17. september kl. 19.00 Parkteatret, Moss
  • Torsdag 18. september kl. 19.00 Blå Grotte, Fredrikstad
  • Fredag 26. september kl. 20.00 Brygga Kultursal, Halden
  • Fredag 7. november kl. 20.00 Askim Kulturhus, Askim

Alle forestillinger er dessverre avlyst pga sykdom!

Ny produksjon som er et samarbeid mellom Scenekunst Østfold og NONSTOP-festivalen, regissert av Per-Olav Sørensen. Musikalsk leder for forestillingen er Bjørn Halsteensen.

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close