David and Fofo. Foto: Magnus Neidemann

David and Fofo. Foto: Magnus Neidemann

To av utøverne fra Cirkus Cirkör vender tilbake til Østfold med en ny og fascinerende forestilling. En fortelling som strekker seg over ti år er kokt ned til 75 intense minutter med sirkus, komedie og sår virkelighet.

David og Fofo har spilt 420 forestillinger med “Wear It Like A Crown”. Mer enn 2000 ganger har de utført sitt unike pingpong-nummer. Dette er en historie om blod, svette og hotellrom, sirkusartistens aldrende kropp i krig med viljen til å spille videre. Og lidenskapen? Hvordan overlever den når man tilbringer alle døgnets timer sammen? Er løsningen trapesøvelser ti meter over bakken? Eller å sjonglere pingpongballer med munnen?

  • Torsdag 16. oktober 19.00, Blå Grotte, Fredrikstad  
  • Torsdag 23. oktober 19.00, Brygga kultursal, Halden  
  • Onsdag 29. oktober 19.00, Parkteatret, Moss

Med: David Eriksen og Fouiza Rakez

www.davidandfofo.com

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close