En vakker og spektakulær vandreteateropplevelse som utforsker området i tidligere Peterson fabrikker i Moss!

 

Alt av maskineriet er fjernet fra det enorme anlegget som fremtoner seg som en spøkelsesby. Le G. Bistaki (FR) er et internasjonalt anerkjent og karismatisk ensemble med bakgrunn fra nysirkus og gateteater. De tar publikum på en uforglemmelig reise gjennom tablåer og installasjoner skapt med 3.000 taksten fra Frankrike, videoprojeksjoner og musikk. Cooperatzia (The trail) var et høydepunkt under Nonstopfestivalen i 2014, et morsomt, absurd og poetisk eventyr for hele familien.

 

This performance has received a Mobility aid by the IN SITU network, in the frame of the META project. This project has been funded with support from the European Commission (DGEAC – Culture programme)

www.bistaki.com og www.in-situ.info

 

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close