Spitfire Company - Antiwords. Foto: Tisk

Spitfire Company – Antiwords. Foto: Tisk

Fysisk masketeater med humor og galskap som er influert av verkene til Václav Havel, spesielt hans skuespill Audience og dens legendariske filmadaptasjon.

I filmen ble rollen av bryggeren spilt av Landovský med sin kapasitet til å drikke ni liter øl og forblir i karakter. Utøverne Mirenka Cechová and Tereza Havlickova forsøker å følge i hans fotspor med morsomme resultater. De søker å nå en tilstand på kanten, i tråd med Havels motiv av være fremmedgjort og Hrabals poesi av ensomhet. I tillegg til to skuespillere er hovedrollene spilt av overdimensjonerte hoder formet av billedhugger Paulina Skavova, med musikk komponert av Sivan Eldar.

  • Fredag 19. september 23.00, Tivolikjeller´n, Moss

Performers Mirenka Cechová and Jindnška Krivánková, along with director Petr Bohác, have made a radical contribution to the discussion about how to perform Havel’s plays today. Marie Resslová, Hospodárské newspaper.

www.spitfirecompany.cz

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close