1 1/2 - Historien om Antero. Foto: Andreas Bergmann

1 1/2 – Historien om Antero. Foto: Andreas Bergmann

Dukkemannen Antero starter på nytt i et tomrom. Der kan han være akkurat den han er, og det blir ikke noe bråk. Men han trenger noen å danse med! Et par sjongleringsballer, kanskje? Eller en kjæreste? Antero er middelaldrende, kortvokst og kommer lett i krangel. Han elsker frynser og sollyset fra lampa. Antero har retninger og punkter å forholde seg til og han kan være hva som helst; en sjonglerende cowboy for eksempel. Det er deilig å få en ny sjanse, begynne på nytt, helt alene. Eller? Hvem er den stemmen? Den rare kvinnen som dukker opp og ikke lar ham være i fred? Hmm…

Frida Odden Brinkmann er sjonglør og sirkusartist, og med 1 ½ forener hun figurteater og nysirkus i en underfundig soloforestilling.

  • Fredag 19. september 16.00, Tivoli Amfi, Moss  
  • Lørdag 20. september 12.00, Tivolikjeller´n, Moss 

Samarbeidspartnere: Spenn, Østfold fylkeskommune, Fredrikstad kommune, Danse- og Teatersentrum og FFUK.

www.amazingantero.com

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close