De Dansers

Unge og nyskapende De Dansers fra Nederland byr på workshop for danseinteresserte på St.Croix huset i Fredrikstad.

Du kjenner dem kanskje fra den anerkjente forestillingen Café Ed Sanders? Her har du mulighet til å lære av de beste. Dette er en sjelden mulighet til å lære koreografi og utvikle seg som dansekunstner. Her får du mye for pengene, da workshopen koster kun 300 kr. Workshopen vil foregå på engelsk, og arrangeres 3. september klokka 11.00-13.00 på St. Croix huset i Fredrikstad.

Bindende påmelding skjer gjennom følgende skjema: https://response.questback.com/ofk/znmttjutjn/

Kontakt Irene Camilla Heiaas på 986 29 506 eller irenech@ostfoldfk.no hvis du har noen spørsmål.

Du kan også opplever De Dansers i forestillingen «Café Ed Sanders» på St. Croix huset onsdag 3. september kl. 19.00. Mer informasjon og billetter >>

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close