La Corneille

Trioen i La Corneille ble etablert i 2012. Siden den gang har de spilt på flere festivaler, og turnert i flere europeiske land. Deres siste EP og singelen “The Light Brigade” har blitt godt mottatt av både kritikere og publikum. La Corneille spiller i spenningsfeltet mellom indie og bluesrock. Dette kombinert med spennende harmonier og unike klanger gjør dette til et tøft og fengslende uttrykk.

  • Tirsdag 2. september kl. 19.00, St.Croix huset, Fredrikstad

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close