Den kulturelle skolesekken i ØstfoldDKS katalog 2014/2015 er stolte av å kunne presentere vårt innholdsrike og varierte program for 2014/2015 for alle grunnskoler i fylket. Her kan lærere, elever og foreldre bla seg gjennom årets program og lese om de ulike tilbudene.

Trykker du her kommer du direkte inn til menyen og her kan alle søke seg frem til hvilke forestillinger som kommer til akkurat din eller ditt barns skole. Vi har på denne siden også tips til hvordan arbeide pedagogisk med de ulike produksjonene og hvilke fagområder de kan forankres i.

Den Kulturelle skolesekken skal gi fylkets elever mulighet til å bryne seg på profesjonell kunst på høyt nivå. Det være seg filmer, billedkunst, teaterstykker, konserter eller lese litteratur. Noen av produksjonene vil treffe mange, andre vil skape undring. Målet er at ingen av dem skal etterlate elevene i en tilstand av likegyldighet. Kunst og kultur har alltid vært en sentral del av måten mennesker tenker på. I møte med provoserende, fantastiske, vakre eller elendige kunstverk, utvides horisonten vår, og vi blir i stand til å tenke oss andre mulige fremtider, og andre måter å forstå nåtiden på.

Målet er å få til en diskusjon med elevene etterpå: Hva handlet dette om? Tenker vi annerledes om noe vi trodde vi hadde forstått fullt ut? Med kunsten som redskap kan vi sammen se verden med nye øyne.
Følg også vår Facebook side hvor vi vil komme med relevante nyhetssaker, bilder og oppdateringer gjennom hele skoleåret.

God fornøyelse!

Se hele menyen for 2014-2015 her!

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close