Cafe Ed Sanders

For første gang i Østfold kan du oppleve det nederlandske ensemblet De Dansers i den engasjerende og nyskapende dansekonserten Café Ed Sanders. Gjennom denne dansekonserten skaper de et spenstig og unikt uttrykk fylt av akrobatikk, moderne dans og tøff musikk.

Koreografi: Wies Merkx sammen med danserne
Med: De Dansers
For ungdom/voksne

  • Onsdag 3. september kl. 19.00, St.Croix huset, Fredrikstad 
  • Fredag 5. september kl. 18.00, Samfunnsalen, Moss
    Forestillingen er dessverre avlyst pga sykdom.

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close