Høytlesing er viktig for alle barn og gir fordeler på flere plan: Et stort og variert ordforråd, trening i konsentrasjon og oppmerksomhet og ikke minst: Spennende og morsomme opplevelser!
Lesing er gøy, men ikke alle barn har fått smaken på bøker. Hvordan får vi barna som unngår lesekroken, til å like høytlesing?

Med bokkoffertene presenteres et verktøy for leselyst og språkutvikling for alle barn. Hver koffert inneholder en bok + rekvisitter. Ved å presentere rekvisitter og leke handlingen før boka leses, vil barna ha bedre mulighet til å forstå og fatte interesse for den leste teksten.
Alle barn har glede av bokkoffertene!

Som en følge av prosessen med etablering av Viken fylkesbibliotek, kan vi ikke tilby denne tjenesten før i 2020. Forhåndsbestillinger vil bli ekspedert fra Fredrikstad, men henvendelser om nye bestillinger må rettes til Viken fylkesbibliotek fra 1. Januar 2020.

foto: Bibliotekutvikling Østfold

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close