Teaterfestival heading 2

Hold på hatten: I Fredrikstad er det duket for en heidundrandes teaterfest i april!

Fra 22. til 27. april, spiller utøvere fra nær og fjern forestillinger for publikum i alle aldre. Hele tolv arrangementer gir byens teatersjeler næring og inspirasjon. Målet er å bli en årlig festival, et sted hvor folket og byens scenekunstnere kan møtes til dyst.

På Scene K60 arrangerer Scenekunst Østfold tre inspirerende forestillinger. Du kan bestille billetter og få vite mer om forestillingene under.

North North hjemmeside

NORTH, NORTH, NORTH

Tirsdag 22. april
klokken 19.00 på Scene K60

Pris: Ordinærpris: kr 150, Student: kr 100, Honnør: kr 100, Kode: kr 100
K60 pass kr 400 (Gir adgang til Hendelsen, Love-Dans og North, North, North)
En spennende forestilling som kom til under et studieopphold på Svalbard. Historien illustrerer håpløsheten i det å erobre Nordpolen utifra et umulig utgangspunkt. Dramaet utspiller seg i 1897: Tre modige menn, deribland den eksentriske ingeniøren SA Andree, forsvant i en hydrogenballong på vei nordover. De ble aldri ble sett igjen. I stykket får vi føle det tragikomiske og absurde mennesket gjør for heder, eventyrlyst og ære. Hva gjør man ikke for å erobre Nordpolen?

Med: Elisabeth Topp, Margit Szlavik, Martin Bonger
Regi: Alex Byrne
Dramaturg: Kjell Moberg
Produsert av NIE, støttet av Norsk kulturråd

Foto: Elke Laleman

hendelsen-til hjemmeside

HENDELSEN
Torsdag 24. April
Klokken 19.00. på Scene K60

Pris: Ordinærpris: kr 200, Student: kr 100, Honnør: kr 100, Kode: kr 100
K60 pass kr 400 (Gir adgang til Hendelsen, Love-Dans og North, North, North)

 

Endelig er vår kjære Heidi Gjermundsen Broch tilbake i Fredrikstad! Med seg har hun filmskuespiller Rolf Kristian Larsen og det lokale koret Korluren. Forestillingen Hendelsen har høstet strålende kritikker. Stykket er skrevet av den skotske dramatikeren David Greig og har originaltittel The Events. Stykket hadde urpremiere i Edinburgh i august 2013, hvor stykket vant en Fringe First Award under den internasjonale teaterfestivalen. Den engelske utgaven har spilt siden i hele UK, og med et nytt kor hver kveld. Kritikerne er begeistret, The Guardian konkluderte f.eks med; ”A mighty play about what it is that makes us human”.

Hvis du bare skal gå på en teaterforestilling i år, er dette den!

En forestilling som vil og bør berøre deg.

Hendelsen er en samarbeidsproduksjon mellom Brageteatret, de to engelske teatrene Actors Touring Company og Young Vic, og Schauspielhaus Wien.

Foto: Dag Jenssen
Lovedans

Love-Dans
Lørdag 26. april. Klokken 17.00. på Scene K60

Pris: Ordinærpris: kr 150, Student: kr 100, Honnør: kr 100, Kode: kr 100
K60 pass kr 400 (Gir adgang til Hendelsen, Love-Dans og North, North, North)

 

Dans kan inspirere, provosere og engasjere.Er det vakkert eller bare spennende, eller begge? To dansere beveger seg i rommet mellom gammelt og nytt: Den ene har kirkerommet som sitt sted, den andre bruker barokkdans som sitt språk. Nå møtes de i Fredrikstad under Dansens dager og Fredrikstad Teaterfestival.

Dobbel-visningen skjer i samarbeid med DANSEKUNST I ØSTFOLD

Elizabeth Svarstad, dans
Koreograf Anne
Grete Eriksen
Gunnhild Tønder, cembalo
Jon Fredrik Hjemli, obo

Foto: Nicolas Tourrenc

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close