Onsdag 23. april

Klokken : 18.00 – 19.15 på Litteraturhuset i Fredrikstad
Pris: 50,–

halden-fengsel-ill.-av-dolk

Innsatte i Halden fengsel får hver uke tildelt 20 minutters ringetid. Denne uken velger noen å ringe til Litteraturhuset i Fredrikstad for å presentere tekstene sine. På scenen står Herman Bernhoft og Marie Blokhus. Tekstene springer ut av et femukers skrivekurs med forfatteren Demian Vitanza. Prosjektet er støttet av Fritt Ord.

Litteraturhuset sal: Thygesen, 2. etasje
Arrangør: Scenekunst Østfold/ Demian Vitanza

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close