Tirsdag 22. april
klokken 19.00 på Scene K60

North North hjemmeside

Pris: Ordinærpris: kr 150, Student: kr 100, Honnør: kr 100, Kode: kr 100
K60 pass kr 400 (Gir adgang til Hendelsen, Love-Dans og North, North, North)

En spennende forestilling som kom til under et studieopphold på Svalbard. Historien illustrerer håpløsheten i det å erobre Nordpolen utifra et umulig utgangspunkt. Dramaet utspiller seg i 1897: Tre modige menn, deribland den eksentriske ingeniøren S A Andree, forsvant i en hydrogenballong på vei nordover. De ble aldri ble sett igjen. I stykket får vi føle det tragikomiske og absurde mennesket gjør for heder, eventyrlyst og ære. Hva gjør man ikke for å erobre Nordpolen?

Med: Elisabeth Topp, Margit Szlavik, Martin Bonger
Regi: Alex Byrne
Dramaturg: Kjell Moberg
Produsert av NIE, støttet av Norsk kulturråd

Foto: Elke Laleman

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close