Onsdag 7. mai Klokken 18.00 på Scene K60
Pris: Barn med følge gratis!
Ordinærpris: 200, Student: 100, Honnør: 100, Kode: 100

I utkanten av en by ligger et forlatt og falleferdig hus. En dag kommer det to mennesker til huset, fra hver sin kant. De står på hver sin side av huset og tenker; ”Her kan jeg bo!”. Den ene er en gammel sjømann, som omsider har gått i land. Den andre er en foreldreløs liten jente som har rømt fra barnehjemmet. De møtes på kjøkkenet. Ingen av dem vet hva de skal si, men begge tenker ”jeg kom først!”.
Kjøkkenet til web

Kjøkkenet er Jo Strømgren Kompanis første forestilling skrevet og utviklet spesielt for barn. Forestillingen er et samarbeid mellom Jo Strømgren Kompani og Brageteatret, og er en lattervekkende og underfundig forestilling for hele familien.
Passer best fra 5 år.

Video

«Det er vekselvirkningen mellom glimrende komisk timing, original koreografi, annerledes karakterer og det underliggende temaet, som i likhet med de fleste av Jo Strømgrens forestillinger også utgjør bærebjelkene i «Kjøkkenet». Men her finnes også et element til: sceneteksten.(…) Teksten er absurd, morsom, poetisk, og… ja, sabla godt skrevet» .
Mariken Lauvstad, Periskop

Foto: Knut Bry

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close