For Kulturkontakten

Her er informasjon for deg som er kulturkontakt på skolen. 

(Siden er under oppdatering og mer informasjon kommer)

Hver skole har ansvar for å ha en kulturkontakt. Kulturkontakten på skolen er det viktigste leddet i arbeidet med å sikre best mulige møter mellom elever og kunstnere.

Kvaliteten i møtet mellom kunstnere og elever er avhengig av at informasjon om produksjonen leses av de voksne som skal være med elevene. Noen produksjoner krever forarbeid, mens det for andre besøk ikke er nødvendig med spesiell forberedelse. Men for alle besøkene er det viktig at elevene er orientert om hva som kommer og hvem som kommer. Det er viktig å skape en forventning hos elevene. Denne forventningen er energien i møtet mellom elev og kunstner/kunsten.

Alt av informasjon om programmet som kommer til hver enkelt skole finnes på nettsidene. Her ligger oversikt over datoer og tidspunkt for besøkene og her kan kulturkontakten skrive ut lærerveiledning og all annen nødvendig informasjon om de enkelte besøkene.

Lykke til med besøkene og ta kontakt med oss i Østfold kulturutvikling om dere har spørsmål!

Håndbok for kulturkontakter  (ps: Håndboken er noe utdatert på fakta, adresser og navn. En ny er under produksjon)Comments are closed.

Gå til toppen ↑
 • Finn skoleprogram

 • Finn produksjon


 • Logg inn

  E-post:
  Passord:
   
 • På turné i dag

 • Følg DKS på facebook