Shakespeare som familieforestilling!
En sommerfest for store og små midt på vinteren!

enmidtsommernattsdrøm

Familieforestillingen «En Midtsommernattsdrøm» kretser om fire unge mennesker som rømmer inn i skogen utenfor Athen for å redde den store kjærligheten: Hermia er forelsket i Lysander, men må gifte seg med Demetrius, Helena er på sin side forelsket i Demetrius, som igjen er forelsket i Hermia. Skogsalven Puck vil rydde opp i dette. Bevæpnet med en kjærlighetsblomst, som fungerer slik at om man drysser blomsterstøv over noen vil de forelske seg i den første de ser, tar han fatt på oppgaven. Dessverre tar han feil av guttene, og drysser støv over Lysander, som så får øye på Helena.

Slik begynner forviklingene som det tar et helt stykke å vikle seg ut av. Historien er videre krydret med et kranglende alvekongepar og teaterinteresserte håndverkere. Og midt oppi alt dette forelsker alvedronningen seg i en langøret sak med hornbriller!

Forvirrende? Ja, men forelskelse er forvirrende, og det ender godt for alle til slutt!

Passer for alle fra 5 – 10 år.

Forestillinger:

Fredrikstad (Blå Grotte) tirsdag 25. februar 18.00

Halden (Black Boxen/Sparebanksalen) torsdag 27. februar. 18.00

Moss (Samfunnsalen) fredag 28.februar 18.00

Scenekunst Østfold har inngått samarbeid med Nordland Teater for å gi ungene profesjonelt teater som også de voksne liker. Presenteres i samarbeid med Parkteateret i Moss, Halden Kommune og Blå Grotte i Fredrikstad.

 

Jeg tror William Shakespeare hadde likt instruktør Kjell Mobergs tolkning av komedien Shakespeare skrev helt på tampen av 1500-tallet.
– Lofot Tidene –

«En midtsommernattsdrøm» er en morsom introduksjon til Shakespeare..
– Dagbladet – 

Det som gjør denne forestillingen verdt å dra seg ut av sofaen for å oppleve er samspillet mellom skuespillerne og historiene, virkelighet og fantasi. Og så er det bare en veldig gøy forestilling.
– Rana Blad –  

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close