Teatersjef Kjell Moberg i et scratch øyeblikkScratch-konseptet har som mål å fange de gode ideene, og gir profesjonelle scenekunstnere mulighet til å prøve ut en scenisk idé og utvikle nytt scenekunstmateriale.

Scenekunst Østfold tilbyr en ukes prøvetid i teatersalen i K60, kr 10.000,- i utviklingsmidler, og mulighet til en faglig vurdering av arbeidet som er gjort, i slutten av Scratch-perioden. Vi deler ut totalt åtte Scratch-perioder, fire for våren og fire for høsten. Utøvere med Østfold-tilknytning prioriteres.

Skriv en kortfattet prosjektbeskrivelse og send den til Kjersti Movik Nygren, kjenyg1@ostfoldfk.no, søknadene behandles straks etter søknadsfristens utløp.

Søknadsfrist for Scratch-midler er 15. januar for høsthalvåret og 15. august for våren.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close