Kulturdråpenkollage 2013Kulturdråpen har hatt et fantastisk 2013. Vi startet året med å presentere Dennis Storhøi og Bjørn Halstensen for institusjonene. Deretter fulgte Elisabeth Carew, skrivekurs med Monica Isakstuen, Stor Overraskelse med venner- Paolo Vinaccia og Tuva Syvertsen.I tillegg har vi arrangert konserter med Sigvart Dagsland, Tommy Tokyo, Rita Engedalen og Margit Haugen. Og i desember blir det konserter med Pål Flaata. Vi har også i samarbeid med Østfold Musikkråd startet kor/sangundervisning i halden fengsel med Svenn Poppe.
I april hadde Østfold besøk av daværende kulturminister Hadia Tajik som blandt annet ønsket å se nærmere på Kulturdråpen og våre arbeidsmetoder. Vi arrangerte derfor konsert i Halden fengsel og hadde en uforglemmelig opplevelse med Stor Overraskelse, Tuva Syvertsen, Magnus Larsen og ikke minst den legendariske perkusjonisten Paolo Vinaccia. I tillegg til alt dette arrangerte vi også konferanse i februar. Vi satte fokus på Rusavhengiges og utsatte gruppers integrering og deltakelse i Kulturlivet. Dette ble en dag med mange inntrykk og gode innspill. Vi håper å få til en ny konferanse i 2014. Dette i nært samarbeide med Kirkens bymisjon, Østfold fylkeskommune og Fredrikstad kommune.