Bak fra venstre: Marit Bergsland, Kari Olsen (nå pensjonert), Monica Leander, Rami Maktabi, Bernhard Ellefsen, Bjørn Gunnar Otten, Johannes Hafnor                                                                                                                                                        Foran fra venstre: Ole Jacob Evensen, José Leguina og Nina Cecilie Dahl.                                                                          Foto: Kristine Lind Andreassen

 

i dag har 9 medarbeidere ansvaret for Den kulturelle skolesekken Østfold, Barnehagekonsertene og Kulturdråpen.

I skoleåret 2016/17 har vi hele 80 kulturproduksjoner ute på skoler og barnehager spredt utover hele Østfold . I tillegg har Kulturdråpen konserter og kulturarrangementer i fengsel og på rusinstitusjoner.

Hvert år samler Den kulturelle skolesekken Østfold lærere, rektorer og noen elever til en nettverkssamlig hvor også representanter for kommuner, kulturinstitusjoner og politikere er invitert. Arrangementet heter Kreativ Arena og du kan lese mer om det her!

Vi samarbeider hele tiden med kulturaktører både inn- og utenfor fylket for å sikre et kulturtilbud av høy kvalitet. Blant andre er dette:

Den kulturelle skolesekken i Østfold er en ordning som ligger inn under Østfold Kulturutvikling og holder til i samme bygg som Kulturskolen i Fredrikstad ved elvebredden på Værste.  Bygget heter K60 og har adoptert sitt navn fra den tiden Fredrikstad mekaniske verksted holdt til på tomten. K står for Kultur og 60 er fabrikkbygningsnummeret.

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close