Cirkus CirkörHva har nysirkus å gjøre med hjerneforskning, næringsliv, og kunst? Hvordan kan nysirkus ha betydning for våre valg og holdninger fra dag til dag? Er det mulig for nysirkus å være en drivkraft i stedsutvikling i det 21. århundre? I
Norge? I løpet av én novemberuke i Fredrikstad tilbyr Cirkus Cirkör en mulighet til å utforske disse spørsmål, ved å se på, å høre på, og å gjøre selv! Nysirkus opplever stadig større interesse gjennom store deler av Europa, og Cirkus Cirkör er Nordens desiderte største og mest anerkjente nysirkuskompani. Cirkör er kjent for sine vakre og poetiske forestillinger som appellerer like mye til de gamle som de unge. Denne veksten er et resultat av en tydelig visjon, dyp hengivenhet, og en tro på at alt er mulig! For ordens skyld er dette ikke tradisjonelt sirkus. De eneste dyrene som spiller er mennesker, og de gjør det med eleganse, styrke, humor, og en konseptuell forankring som er grunnet i kunstens premisser. Det er en stor glede å ønske Cirkus Cirkör velkommen til Fredrikstad, samt å ønske Fredrikstad og Østfold velkommen til den dynamiske verden av nysirkus!

Se videoen til Cirkus Cirkör sin «Wear it like a crown» HER

 

Ved å fortsette å bruke denne siden samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon finner du i vår personvernerklæring.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close